• Μπορώ να ζητήσω μια προσωπική ενημέρωση;

  Φυσικά και μπορείτε να μας ζητήσετε μια προσωπική σας ενημέρωση. Το αρμόδιο τμήμα έχει ετοιμάσει ένα πλήρες πακέτο για να κατανοήσετε την έννοια της ηλεκτρονικής μάθησης ( εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ) και τον τρόπο λειτουργίας μέσα από τα σύγχρονα ευρυζωνικά δίκτυα οπτικών ινών.
  Να ενημερωθείτε για τα μαθήματα και τις εικονικές τάξεις που μπορεί να διαχειριστεί ένα σύγχρονο εκπαιδευτήριο.
  Η ενημέρωση δεν είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω έτσι ώστε να αποκτήσετε τα πιστοποιητικά αυθεντικοποίησης.

  Το κόστος της ενημέρωσης είναι 50€.

  Αποστέλλετε αίτημα μέσω της φόρμας που βρίσκεται στο τελευταίο tab της σελίδας.

  Σας στέλνουμε με email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας δηλώσατε τον αριθμό του τραπεζικού καταθετικού λογαριασμού, στον οποίο θα πρέπει γίνει η κατάθεση.

  Μας προωθείτε μέσω email στη διεύθυνση administrator@e-mathimatalarisa.gr το παραστατικό (αποδεικτικό) της κατάθεσης, για να ενεργοποιηθεί η διαδικτυακή σας ενημέρωση.

  Σας γνωστοποιούμε στο δηλωθέν email το σύνδεσμο για την προσωπική σας ενημέρωση με τον απαιτούμενο κωδικό.

 • Τι περιλαμβάνει το πακέτο;

  Το πακέτο της προσωπικής ενημέρωσης περιλαμβάνει μια διαδικτυακή αναλυτική παρουσίαση για το e-Learning αναπτυγμένη σε έξι ενότητες.
  Εσείς έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την ώρα και το ρυθμό παρακολούθησης. Στο τέλος όποιες απορίες ενδέχεται να δημιουργηθούν μπορείτε να τις αποστείλετε ηλεκτρονικά και ορίζεται μια επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο (σύγχρονη εκπαίδευση) με κάποιον εκπρόσωπό μας, ο οποίος θα απαντήσει σε αυτές.
  Αυτό αποτελεί ιδανικό παράδειγμα για μια από τις μεθόδους που μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα εκπαιδευτήριο καθώς θα μπορούσε να ήταν η ανάπτυξη μιας θεωρίας ενός μαθήματος.
 • Είναι δυνατόν να επιλέξω θέμα;

  Η επιλογή θέματος γίνεται με αίτηση μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση administrator@e-mathimatalarisa.gr όπου το αρμόδιο τμήμα θα σας απαντήσει για το χρόνο παράδοσης και το κόστος της ενημέρωσης που επιθυμείτε εφόσον εμπίπτει στο γνωστικό αντικείμενο τόσο των εκπαιδευτών μας όσο και των συνεργατών μας.
 • Αίτηση προσωπικής ενημέρωσης

  Φόρμα αίτησης

  Θέμα*
  Ονοματεπώνυμο*Απαραίτητο πεδίο συμπλήρωσης, για την αποστολή του μηνύματος.
  email*Απαραίτητη η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχειδρομείου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Μήνυμα.*
  430 (Min. 15 Characters)
  ΑΠΟΣΤΟΛΗ